Rendészek a harcművészeti gálán

Iskolánk rendész tanulói meghívást kaptak a Rendőrség Terrorelhárítási Központból, hogy vegyenek részt és nézzék meg a 2017. október 18-án rendezendő TEK BUDÓ Gálát. Tekintettel arra, hogy a rendész képzésben kiemelt helyet foglal el a küzdősportok megismerése és gyakorlása, örömmel fogadtuk el a meghívást.

A Gálát már ötödik alkalommal rendezik meg a küzdősportot szerető és értő közönség legnagyobb örömére. A mostani versenyt Budapesten a BOK Csarnokban rendezték meg. A rendezvény helyszínén az előcsarnokban a Zrínyi katonai Kiadó, a HM Toborzó Iroda, a Büntetés végrehajtás, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, a Katasztrófavédelem és az Országos Mentő Szolgálat munkatársai meséltek mindennapi szolgálati feladataikról és bemutatták technikai eszközeiket.

Tanulóink nagy figyelemmel és érdeklődéssel hallgatták a kiállítók beszámolóit, illetve kérdéseikkel „bombázták” az előadókat.

A küzdőcsarnokban mindenki érdeklődése szerint válaszhatott harcművészeti sportágat.A sportolók K-1, WTF Karate, kyokushin karate, grappling és judo sportágakban mutathatták meg felkészültségüket. Nagyon színvonalas mérkőzéseket és küzdelmeket láthattunk.

Köszönet a meghívásért, jövőre is megyünk!

rendv