Németh Imre Emléknap

plakat

Április 21-én (szombaton) 7.30 - 12.00 óráig az áthelyezett tanítás nélküli Németh Imre Emléknapot tartottunk. Iskolánk volt tanára, alapítványunk névadójának emlékére mára már hagyományként kerül megrendezésre az emléknap. Ennek programja:  Pontról-pontra vetélkedőn, Csapatversenyen, kispályás focibajnokságban mérhették össze tudásukat az évfolyamonkénti csapatok. Volt egyéni kerékpáros ügyességi verseny, lövészverseny előzetesen. Érdekes előadásokat hallgathattak a Prostitúció történetéről és az Agyban nagy címmel technikai tanácsokat is kaphattak a jobb tanulmányi eredményeikhez és egészségesebb életükhöz. A Vakok és Gyengénlátók Békés megyei egyesület Orosházi körzeti csoportjának felajánlásával 2 teremben megtapasztalhatták ezen emberek életét. Kutyás bemutatóval, egészségügyi szűréssel, kreatív kézműves foglalkozással és meglepetés produkciókkal készült az iskola apraja, nagyja:


- tanári meglepetés produkció, mellyel tükröt állítottunk a fiatalok elé.

- tanulói flashmob (villámcsődület) 3 osztály lelkes együttműködésével. A bemutatót Kátai Vivien 11/A osztályos tanuló állította össze, tanította be. Ez  a produkció még aznap délelőtt a város két helyszínén is nagy sikert aratott.

 Az esemény ünnepi zárásaként egy Emlékfa ültetéssel egyben pótolni is szerettük volna a nyári viharkárokban kidöntött fát.


Minden szónál többet mondanak  a képek. Nézzék meg galériánkat!